Читај ми!

Притвор због чедоморства

Због сумње да је убила два своја новоронђенчета, одређен притвор до 30 дана Весни Т. из села Каменица код Крагујевца.

Истражни судија Вишег суда у Крагујевцу Ђорђе Ристић, на предлог тужиоца, одредио је притвор до 30 дана Весни Т. из села Каменица код Крагујевца због сумње да је извршила кривично дело тешко убиство на тај начин што је лишила живота два своја новоронђенчета.

Осумњичена је негирала злочин, признала је да је била трудна, тврдећи да су деца рођена мртва.

За бебу чији су остаци јуче пронађени у шуми недалеко од куће у којој Весна живи, претпоставља се да је стара од месец до месец и по дана, док се за други злочин претпоставља да је починила пре 10 до 15 година.

"Вештачењем остатака костију које ће урадити стручњаци Института за судску медицину у Београду покушаће да се утврди да ли је дете мртворођено или је убијено по рођењу", рекао је за РТС судија Ристић.

Он је додао да ће, што се тиче прве бебе, бити саслушани сведоци.

Тек после тога, према речима судије, биће познато да ли има елемената кривичног дела.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи