Читај ми!

Чедоморство у селу Каменица

Због основане сумње да је убила бебу и закопала је у близини породичне куће у крагујевачком селу Каменица приведена на саслушање мајка детета Весна Т. Постоји сумња да је у близини сакривено још једно тело, рекао начелник ПУ у Крагујевцу Иван Ђоровић.

Како РТС сазнаје, у селу Каменица крагујевачка полиција откопала посмртне остатке за које се претпоставља да су дечји, сазнаје РТС.

Посмртни остаци пронађени су бачени у удаљени крај сеоске шуме, увијени у делове гардеробе. Реч је о ситним костима, па крагујевачка полиција претпоставља да је у питању новорођенче.

Како би се расветлиле околности догађаја, у полицију је на саслушање приведена мајка детета чији су остаци пронађени. То је Весна Т. (39) која у Каменици живи са мајком, братом и троје деце.

Увиђај су извршили заменик вишег јавног тужиоца у Крагујевцу Душан Милосављевић, истражни судија Вишег суда Ђорђе Ристић. Ристић је за РТС рекао да ће вештачењем бити утврђена старост бебе и време смрти.

Начелник ПУ у Крагујевцу Иван Ђоровић каже за РТС да је полиција поступала на основу информације добијене од мештана.

У саопштењу Полицијске управе Крагујевац наводи се да постоје основи сумње да је Весна Т., након што се породила пре месец дана, новорођенче сакрила у засеоку Голаја, у атару села Каменица. Обдукцијом ће се утврдити како је новорођенче убијено.

Основано се сумња да је Весна Т. извршила најмање још једно кривично дело у ранијем периоду и на истој локацији и да је тада закопала још једну бебу, такође након порођаја - наводи се у полицијском саопштењу.

Новинару РТС-а мештани су рекли да породица Весне Т.  живи повучено, да се не друже са суседима, да се у селу причало да је Весна трудна, али бебу нико није видео.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи