Читај ми!

Ухапшен због више разбојништава

Због сумње да је извршио више кривичних дела, ухапшен осамнестогодишњи Саша Ж. из Београда.

Београдска полиција ухапсила Сашу Ж. (18) из Београда због постојања основане сумње да је извршио више кривичних дела разбојништва, саопштено је из МУП-а.

Како је наведено, осумњичени је јуче, са још једним лицем напао радницу апотеке на Звездари и у покушају да јој отму новац, нанели су јој лаке телесне повреде.

Они су, након тога, од пролазнице на улици отели торбу, у којој се налазио новчаник са новцем и кључеви од кола.

У суботу, 30. јуна, наведена лица су у Борчи покушала да отму аутомобил марке "БМW" и том приликом су власнику, који је успео да побегне, нанели повреде ножем, а потом су у оближњој перионици отели возило марке "пасат", које су користили у јучерашњој акцији.

То возило је полиција пронашла на Врачару.

Осумњиченом Саши Ж. одређено је полицијско задржавање до 48 часова.

У саопштењу се додаје и да полиција наставља рад у циљу расветљавања осталих кривичних дела, а за другим починиоцем интезивно трага.

Такође, у одвојеној акцији, београдска полиција је пре два дана ухапсила и Ненада Р. (24), за кога се сумња да је у последњих месец дана, уз претњу пиштољем, извршио више кривичних дела разбојништва у 10 киоска на територији Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи