Читај ми!

Прекид железничког саобраћаја ка Скопљу

Осам од 33 вагона теретног воза исклизнуло из шина код Лесковца. Вечерас неће саобраћати возови из Београда за Скопље и из Скопља за Београд, због прекида железничког саобраћаја.

Између железничких станица Лесковац и Винарци, на међународној магистралној прузи Ниш - Прешево, исклизнуло је осам вагона теретног воза, због чега је железнички саобраћај на овом правцу у прекиду, саопштено је у Медија центру "Железница Србије".

У саопштењу се наводи да је теретни воз саобраћао из Лесковца ка Нишу и у свом саставу је имао 33 вагона који су били празни.

Због овог прекида саобраћаја вечерас ће бити отказани поласци из Београда за Скопље и из Скопља за Београд.

Приликом исклизнућа није оштећена контактна мрежа на овој деоници, а осим подизања исклизнулих вагона на колосек, према првим проценама, биће неопходно заменити и 20-30 прагова.

Раније је Танјугу отправник станице Лесковац Сава Младеновић рекао да постоје оштећења на контактној мрежи.

Помоћни воз Железница Србије и стручне службе су из Ниша одмах кренуле до места исклизнућа, како би пруга што пре могла бити оспособљена за саобраћај, а комисија за ванредне догађаје српских железница такође је кренула на лице места, како би утврдила узроке исклизнућа.

Како РТС незванично сазнаје пруга неће бити ослобођена до сутра ујутро.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи