Албанац осуђен за убиство Србина

Окружни суд у Пећи осудио Назифа Висоћија на 16 година затвора због убиства Миодрага Коматине и незаконитог поседовања и употребе оружја.

Мешовито судско веће Окружног суда у Пећи, састављено од двојице судија из Еулекса и једног локалног, осудило је на 16 година затвора Назифа Висоћија због убиства Србина и незаконитог поседовања и употребе оружја.

Како је саопштено из Еулекса, Висоћи је осуђен за убиство Миодрага Коматине и наношење повреда Дејану Богићевићу и Драшку Ојданићу због имовинског спора у селу Добруша у општини Исток 20. октобра 2011. године.

Првостепени суд одлучио је да има довољно доказа за осуђивање Висоћија за кривична дела за која је био оптужен.

Међутим, постојале су и олакшавајуће околности које су ишле у прилог блажој казни, а једна од тих околности била је то што је окривљени признао кривицу, наводи се у саопштењу и додаје да је кривично гоњење случаја вршио Еулексов судија.

Ојданић, који је трагичног дана био са страдалим Коматином, изјавио је раније, да су њих тројица кренули у Добрушу да обиђу имање Коматине, где су затекли Албанца који му је узурпирао имање.

"Након краћег разговора, Албанац нам је рекао да иде нешто да обави и да ће се вратити одмах. Отишао је до возила, извадио пушку и почео да пуца", рекао је непосредно након рањавања Ојданић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи