Читај ми!

Осуђени навијачи "Партизана"

Прекршајни суд у Београду осудио тројицу навијача "Партизана" на затворске и новчане казне због неовлашћеног уласка на терен после фудбалске утакмице Партизан - Слобода.

Tројицa навијача "Партизана" који су упали на терен после утакмице Партизан - Слобода осуђенa су на затворске и новчане казне у Прекшајном суду у Београду, док се трага за нападачем на фудбалера Лазара Марковића, речено је агенцији Бета у МУП-у и суду.

Навијач Б.М. осуђен је на 45 дана затвора и новчану казну од 60.000 динара и изречено му је годину дана забране присуствовања спортским приредбама са повишеним ризиком, рекао је вршилац функције председника Прекршајног суда у Београду Милан Мариновић.

Мариновић је прецизирао да тих годину дана забране почиње да тече по издржавању затворске казне. Навијачи Т.Ж. и П.Р. осуђени су на по 40 дана затвора и новчане казне од по 50.000 динара и такође им је изречена забрана присуствовања утакмицама од годину дана.

"Њих тројица су осуђени јер су 10. марта у 20.50 на стадиону Партизана после утакмице Партизан - Слобода неовлашћено ушли на спортски терен, односно атлетску стазу, прескочивши ограду између јужне трибине и сектора на терену са још неколико за сада неидентификованих навијача", рекао је Мариновић.

Мариновић је навео да навијачи нису одмах упућени на издржавање затворске казне, јер имају право жалбе у року од осам дана Вишем прекршајном суду.  Рок за плаћање новчаних казни је 15 дана од правоснажности пресуде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи