Читај ми!

Радник "Борелија" прети да ће се спалити

Радник сомборске фабрике обуће "Борели" Дражен Ч.(35) затворио се у продавници у центру Сомбора и прети да ће се запалити, ако се сутра судском пресудом фабрици одузме тај локал.

У центру Сомбора радник фабрике обуће "Борели" Дражен Ч. (35) затворио се у продавници и прети да ће се запалити уколико сутра буде извршена судска пресуда по којој се фабрици одузима тај локал.

Како је пренела Радио-телевизија Војводине, Дражен Ч. је позвао надлежне органе да сутра пре подне обезбеде простор око продавнице "Борели", како не би дошло до трагедије.

Према речима радника, на тај корак одлучио се због незаконите продаје продавница "Борели" широм Србије, међу којима и у Сомбору.

Дражен Ч. је самохрани отац и, како каже, нема другог начина да преживи уколико продавница сутра буде дата на коришћење новом власнику.

Радници продавница "Борели" су раније протестовали због исељавања око 30 објеката, продатих последњих година због решавања спора у имовинским односима са Хрватском.

Синдикат захтева да надлежни органи преиспитају продају имовине коју користи "Борели", а која би требало да буде предмет међудржавних споразума Србије и Хрватске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи