Читај ми!

Пуцњава у јужном делу Митровице

Три особе повређене у пуцњави која се догодила у јужном делу Косовске Митровице. Пуцњави претходила свађа две групе младих Албанаца.

У пуцњави која се догодила у јужном делу Косовске Митровице, три особе су повређене, изјавио је регионални портпарол косовске полиције Бесим Хоти.

Хоти је у изјави Танјугу прецизирао да су три особе повређене ватреним оружјем а три ухапшене након пуцњаве, касно синоћ у јужном делу Митровице када је дошло до сукоба између две групе младих.

Инцидент се догодио нешто пре поноћи, рекао је Хоти, додајући да му је претходила свађа између ове две групе младих Албанаца која се догодила пре неколико дана.

Повређени су пребачени у Клинички центар у Приштини, налазе се ван животне опасности и под надзором су полиције, рекао је портпарол полиције.

Хоти је истакао да је тројици ухапшених младића одређено полицијско задржавање до 48 сати.

Свих шест лица која су била укључена у овај инцидент осумњичени су за тешко кривично дело покушај убиства, казао је Хоти.

Додао је да је срећа што у тренутку пуцњаве није било пролазника на улици чиме је, како је истакао, избегнута трагедија.

Пуцњава, која се догодила у непосредној близини главног ибарског моста, чула се и у северном делу Косовске Митровице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи