Читај ми!

Укинута пресуда бившем возачу Владе

Жељку Голу, бившем возачу Владе Србије, који је осуђен на три године затвора због саобраћајне несреће у којој је погинуо један мотоциклиста, Апелациони суд у Београду укинуо је пресуду.

Апелациони суд у Београду укинуо је пресуду којом је бивши возач Владе Србије Жељко Голе осуђен на три године затвора због изазивања саобраћајне несреће у којој је погинуо један мотоциклиста.

Пресуда Вишег суда од 17. фебруара 2011. године је укинута и предмет је враћен на поновно суђење, саопштено је на сајту Апелационог суда.

Апелациони суд је уважио жалбу окривљеног и његовог браниоца на пресуду Вишег суда, јер како је објављено, нису наведени јасни и потпуни разлози о одлучним чињеницама због чега се пресуда са сигурношћу не може испитати.

Виши суд је раније осудио бившег возача Владе Србије на три године затвора због тога што је 9. јуна 2009. године у Београду, возећи пијан, изазвао саобраћајну несрећу у којој је погинуо мотоциклиста Марко Ђорђевић.

Голе је био возач у кабинету потпредседника Владе Србије Јована Кркобабића и после несреће је добио отказ. Несрећа се десила на Панчевачком мосту.

Виши суд у Београду изрекао му је раније и забрану од три године управљања моторним возилом Б категорије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи