Читај ми!

Ухапшен шеф пореске управе

Због сумње да је примио мито, ухапшен Владимир Ђ, директор новопазарске филијале Пореске управе.

Полиција је ухапсила директора новопазарске филијале Пореске управе Владимира Ђ. због сумње да је примио мито и власника једне књиговодствене агенције из Новог Пазара Елвира М, осумњиченог за трговину утицајем.

У саопштењу МУП-а наводи се да је поводом тог случаја кривичном пријавом обухваћено још неколико пословних људи и јавних службеника из Новог Пазара.

Полиција наводи да је шеф пореске управе у Новом Пазару Владимир Ђ. јуче од Неџада Р. руководиоца у новопазарском хотелу "Денис" захтевао и преко посредника примио 300 евра, да би му омогућио позитиван исход најављене контроле Пореске управе из Београда.

Од септембра до децембра ове године, уз посредовање неколико осумњичених, Владимир Ђ. је захтевао и примио укупно хиљаду евра од власника више фирми.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи