Читај ми!

Откривамо првог српског PLAYER 0.0 шампиона који путује у Мадрид да упозна Макса Верстапена

Спектакуларно финале такмичења Heineken Player 0.0 на коме су се најуспешнији из квалификација борили за прилику да упознају једног од највећих Ф1 шампиона, Макса Верстапена, одржано је протеклог викенда у организацији Heineken® бренда.

Најбољи у овом јединственом надметању, Андреј Шево из Темерина, освојио је ексклузивно путовање на глобално Player 0.0 Финале у Мадриду, у децембру, где ће се победници из 20 земаља надметати међусобно, и то под будним оком легендарног Холанђанина.

Player 0.0 игрица лансирана је у Србији у августу ове године, од када се више хиљада учесника из целе Србије такмичило у виртуелним квалификацијама. Кроз онлајн игрицу, Heineken® је подсетио на важну поруку – најбољи возач није онај који вози најбрже, већ онај који вози одговорно. Они који су поштовали правила одговорне вожње добијали су додатне поене.

После узбудљивог првог круга такмичења, 32 играча са најбољим резултатом пласирала су се у велико финале, где су се такмичили у две фазе. Прво је на реду била квалификациона, а затим и финална трка, у којој се нашло шесторо најбољих учесника квалификација.

Директорка маркетинга компаније Heineken, Тамара Пајевић, осврнула се на значај такмичења и истакла важност промоције одговорне конзумације:

"Heineken® је бренд који је одувек тежио да удружи људе и пружи им несвакидашња, освежавајућа искуства. Тако је и ова активација на иновативан начин спојила страст наше нације према спорту и поруку Heineken® бренда о одговорној конзумацији. Верујем да смо успели, на мало другачији начин, да ставимо до знања да свака вожња, била стварна или виртуелна, захтева одговорност. Веома смо поносни на успех Heineken Player 0.0 такмичења јер смо показали да је најбољи возач онај који не пије, осим ако пије Heineken 0.0 ", рекла је Тамара Пајевић.

Heineken® поручује да ће наставити да промовише одговорну конзумацију и сигурну вожњу, а Player 0.0 је само један од начина којим уједно ствара незаборавна искуства док ту поруку шири међу млађим возачима. Уживајте одговорно!

понедељак, 14. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи