Читај ми!

НЛБ Комерцијална банка препозната као Топ послодавац

НЛБ Комерцијална банка добитник је престижног "Топ послодавац 2024" сертификата, чиме је и званично препозната као једна од најпожељнијих компанија за рад у Србији.

Ово признање, које додељује Top Employers institut, глобални ауторитет за препознавање изврсних пракси управљања људским ресурсима, потврђује посвећеност Банке у креирању бољих радних прилика и унапређењу искуства својих запослених.

Сертификат Топ послодавац, као један је од најугледнијих у области људских ресурса, ове године је добило само 16 компанија у Србији, које су се истакле највишим стандардима у домену стратегије за управљање људским ресурсима, инклузивног радног окружења, препознавања и развоја талената, професионалног и личног раста запослених, као и њиховог благостања.

"У НЛБ Комерцијалној банци чврсто верујемо да је наш најважнији задатак да сваком запосленом пружимо прилику да оствари свој пун професионални и лични потенцијал. Наше радно окружење изграђено је на темељима поштовања различитости и подразумева да је јединственост сваког појединца, највећа снага нашег тима. Важно нам је да се наши запослени осећају добро на радном месту и изван њега, као и да знају да наша подршка и брига не престају на крају радног дана. Због тога смо фокусирани на иницијативе које унапређују њихово задовољство и повезаност – помажу им да унапреде своје физичко, ментално и духовно здравље, али и брину о животној средини, прикупљају донације и бирају коме ће те донације бити уручене. Изузетно смо поносни на ову престижну сертификацију и признање за рад на стварању радног окружења у којем сваки запослени има подршку да расте и напредује“, истакла је Андријана Алексић Јевтић, извршна директорка Сектора за управљање људским ресурсима НЛБ Комерцијалне банке.

"Изазовна времена подстичу људе и компаније да непрекидно напредују, а то смо видели у процесу сертификације Топ послодаваца 2024. године. НЛБ Комерцијална банка је доказала да брине о развоју и добробити својих запослених, доприносећи креирању бољих радних прилика. Поносни смо што можемо да објавимо и прославимо овогодишње Топ послодавце, који су усмерени на развој и добробит својих запослени", изјавио је Дејвид Плинк, извршни директор Института, о овогодишњој сертификацији. 

Подсетимо, НЛБ Комерцијална банка је прошле године постала прва Family Friendly сертификована банка у Србији, потврдивши тако своју посвећеност запосленима и унапређењу њиховог искуства. Задовољству запослених допринела је и нова, паметна и енергетски ефикасна пословна зграда, реконструисана у потпуности са строгим ЕСГ стандардима.

субота, 22. јун 2024.
37° C

Коментари

samovoljno pristale
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Izbor
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
А фудбал?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару