Читај ми!

Широк асортиман производа који нуде најбоље од природе: Квалитетне намирнице као предуслов здраве исхране

Да правилна, избалансирана исхрана није само тренд већ нужан услов за здрав и квалитетан живот истичу многи нутриционисти. Ивана Мишић, струковни нутрициониста-дијететичар наводи да је при томе кључно имати редовне, нутритивно балансиране оброке, али и за њихову припрему бирати намирнице провереног и доброг квалитета.

На овом путу значајну подршку пружају одељења за здраву храну продавница које данас нуде све већи број високо квалитетних производа који олакшавају здравије изборе у свакодневним набавкама модерних купаца.

Један од њих, који се на нашем тржишту истакао као поуздан савезник свима који трагају за квалитетним оброцима је „Nature's Promise“ бренд. Креирани према пажљиво осмишљеним рецептурама које имају за циљ да понуде најбоље из природе, производи ове линије не садрже вештачке боје, ароме, заслађиваче и појачиваче укуса. Велику погодност представља и њихова доступност те се могу пронаћи у свим Маxi, Mega Maxi и Shop&Go продавницама широм земље.

„Предност ових производа је то што уз строгу контролу квалитета искључују употребу бројних додатака храни попут палминог уља, парабена, модификованог скроба, глукозно-фруктозног сирупа, хидрогенизованих уља и масти, на тај начин олакшавајући здравије изборе“, наводи струковни нутрициониста-дијететичар Ивана Мишић.

Са четири линије производа – Bio, Free From, Veggie и Healthy Life, овај бренд на једном месту нуди богат избор квалитетних артикала, од органских производа до оних који одговарају посебним дијететским потребама.

Производи Nature's Promise Bio из сертификоване органске производње строго контролисаног квалитета искључују употребу синтетичких пестицида и хемијских ђубрива.

Онима који се сусрећу с интолеранцијама на одређене нутријенте, намењена је линија Free From, која нуди укусне производе без глутена и лактозе.

За оне који се опредељују за биљну исхрану, било из етичких, здравствених или еколошких разлога, на располагању је Veggie линија која нуди разноврсне веганске и вегетаријанске производе.

Док линија Healthy Life обухвата производе са смањеним садржајем соли, без додатих масти, као и оне са повећаним садржајем протеина.

Најновији додатак асортиману „Nature's Promise“ су хладно цеђени сокови који чувају оригиналну свежину и хранљивост воћа. Произведени кроз процес спорог цеђења на температури од свега 4°Ц, задржавају аутентичан укус и боју воћа, без примене пастеризације. Овај метод омогућава очување свих витамина, минерала и ензима, обезбеђујући купцима потпуно природне сокове на дохват руке.

субота, 27. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару