Читај ми!

Од среде још 16 производа у продаји по нижим ценама

Шеснаест нових категорија производа, у оквиру акције “Боља цена – цена за народ“, од среде ће се наћи на рафовима у продавницама широм Србије. У акцији, која ће трајати до краја децембра, биће укупно 36 производа који ће се продавати по нижим ценама.

Акција “Боља цена – цена за народ“ биће проширена за још 16 нових категорија производа и то: брашно ТИП 500 и ТИП 400, сунцокретово уље, кисело млеко, маргарин, сирни намаз, црни лук, пасуљ, купус, паштета, виршле, смрзнути грашак, џем, кекс, паста за зубе и сапун.

Акција ће трајати од среде 20. септембра до 31. децембра, а производи који су део акције у продавницама ће бити јасно означени знаком “Боља цена“ како би потрошачима било лакше да их нађу на полици и купе, саопштило је Министарство трговине.

“Изузетно сам задовољан одзивом трговаца и произвођача, видљивошћу акције и њеним ефектима. ‘Боља цена‘ је заједничка акција и иницијатива државе и малопродаваца, и њен основни циљ је да заштитимо стандард грађана и помогнемо им да за свој тешко стечен новац могу да купе што више производа“, рекао је министар Томислав Момировић.

Напомиње да производа из ове акције има довољно, те да је акција активна у више од 2.500 продавница на целој територији Србије. Додаје да ће се потенцијална препродаја производа оштро санкционисати.

Потпредседник Владе и министар финансија Синиша Мали изјавио је да Влада Србије константно ради на побољшању животног стандарда грађана, и да бројним мерама настоји да побољша њихов квалитет живота. У том контексту поменуо је повећања плата и пензија, као и ову акцију.

Он је нагласио да се инфлација од априла налази на силазној путањи, и да смо успели успешно да је савладамо, те да очекујемо да она до краја године износи око осам одсто.

У оквиру акције “Боља цена – цена за народ“, која је почела 13. септембра и која ће трајати све до 31. децембра 2023. на константном режиму “акције“ налази се следећих 36 категорија:

млеко, јогурт, сир бели кришка, јабуке, кромпир, тестенина, пилеће месо (труп), салама у омоту, безалкохолни напици, кафа, храна за бебе, шампон за бебе, купка за бебе, дечје пелене, шампон за одрасле, купка за одрасле, тоалет-папир, хигијенски улошци, детерџент за прање судова, детерџент за прање веша, брашно ТИП 500 и ТИП 400, сунцокретово уље, кисело млеко, маргарин, сирни намаз, црни лук, пасуљ, купус, паштета, виршле, смрзнути грашак, џем, кекс, паста за зубе и сапун.

недеља, 30. јун 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару