Читај ми!

Јелена Поповић - Бујић међу најбољим светским предузетницима

Гастон Таратута, оснивач и ЦЕО компаније Aleph проглашен је ЕY Светским Предузетником за 2022. годину. Нашу земљу на овогодишњем избору за ЕY Светског Предузетника године представљала је Јелена Поповић - Бујић из ЦЕО компаније Iceberg Salat Centar.

Ове године у трци за најпрестижније признање у предузетништву, нашло се 50 националних победника и носилаца признања ЕY Предузетник године из 41 земље.

Нашу земљу на овогодишњем избору за ЕY Светског Предузетника године представљала је Јелена Поповић - Бујић из ЦЕО компаније Iceberg Salat Centar, која је понела национално признање ЕY Предузетник године у нашој земљи у фебруару месецу када је обележен и јубилеј - десетогодишњица постојања овог Програма у Републици Србији. 

Компанија Iceberg Salat Centar је основана је 1990. године како би производила Ицеберг салату, која се до тада није гајила у Србији. Данас се бави узгојем свих врста салата, као и прерадом и дистрибуцијом 180 артикала из сегмента поврћа и воћа.

"Протекла недеља у Монте Карлу, била је једно невероватно искуство. Велики је успех само бити овде и представљати нашу земљу, домаће предузетнике и борити се за ово признање са најбољим предузетницима на свету. Сјајно је бити део глобалног тима и разменити искуства са најбољима, а уједно је и охрабрујуће схватити да сви предузетници размишљају на исти начин, као и ми у Србији," истакла је Јелена Поповић Бујић.

Победник Гастон Таратута направио је револуцију у дигиталном оглашавању креирањем глобалне платформе за компаније на тржиштима која су у развоју. Компанија Aleph је глобална компанија, присутна на 90 тржишта и чак четири континента. 

ЕY Предузетник године ((EY Entrepreneur Of The Year) је најпрестижнија светска награда за достигнућа у предузетничком бизнису. Овај глобални програм се разликује по томе што промовише предузетнички дух и иницијативу и одаје признање људима који су постигли успех својом визијом, лидерством и иновативношћу. Програм се спроводи на регионалном, националном и глобалном нивоу у више од 60 земаља.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи