Читај ми!

Конференција "World Minds-a" у Београду, Брнабић најавила инвестицију познате британске компаније

Конференција "World Minds-a" одржава се у Београду. Премијерка Ана Брнабић објавила је на скупу да ће "Пау Сенд", позната компанија из Велике Британије, развојни центар за Европу правити у Београду.

У Београду се други пут одржава конференција "World Minds-a", заједнице која окупља светске лидере у области науке и иновација, инвеститоре, политичаре. Циљ је да се повежу једни са другима, представе идеје, склопе послови.

Симпозијум заједнице до 2019. године одржавао се у Цириху, а захваљујући сарадњи са Владом Србије, град домаћин је и Београд.

"Почаствовани смо што смо у Београду. Наш тим је овде већ недељу дана, волимо да долазимо. Осећамо енергију овог града, али примећујемо и снажан развој предузетништва и достигнућа у области науке. Запањен сам колико се ради на вештачкој интелигенцији, нано-технологији, био-технологији и другим областима", истакао је Кристоф Киз, директор "World Minds-a".

Председница Владе Ана Брнабић објавила је да ће "Пау Сенд", позната компанија из Велике Британије технолошки развојни центар за Европу правити у Београду.

"Конференција се поклапа са даном у којем је једна од најнапреднијих и најпознатијих европских компанија из Велике Британије, ‘Паy Сенд‘, један од лидера у технолошко-развојном смислу у финансијском сектору, објавила након неколико рунди разговора са нама да ће свој технолошки развојни центар за Европу правити управо у Београду", истакла је премијерка.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи