Читај ми!

Пикси потписивао лопте у фабрици „Роса воде“

Наставите да будете још бољи, баш као и наш национални тим, поручио селектор фудбалске репрезентације Драган Стојковић радницима фабрике „Роса воде“ током данашње посете.

Новица Тончев, министар у Влади Републике Србије задужен за развој недовољно развијених општина и Драган Стојковић Пикси, селектор фудбалске репрезентације Србије посетили су фабрику природне изворске воде Роса и том приликом истакнут је значај очувања природних богатстава овог јединственог предела Србије, као и заједничке сарадње компаније Кока-кола ХБЦ Србија и министарства у циљу унапређења привредног и друштвеног развоја власинског краја. Само током протеклих 15 година, колико је Кока-Кола ХБЦ присутна на Власини, у фабрику Роса воде уложено је 15,5 милиона евра.

Новица Тончев, министар задужен за развој недовољно развијених општина приликом посете фабрици похвалио је подршку коју Кока-кола ХБЦ Србија пружа.

„Кабинет задужен за развој недовољно развијених општина и Кока-кола ХБЦ Србија континуирано сарађују на унапређењу и промоцији власинског краја. Велика нам је част што смо данас заједно били домаћини фудбалској легенди, некоме ко је и сам доказ да залагање и тимски рад доноси најбоље резултате'', рекао је министар Новица Тончев.

Светослав Атанасов, генерални директор у компанији Кока-Кола ХБЦ Србија истакао је посебну част због посете селектора репрезентације који је, како је рекао, недавно измамио осмехе на лицима људи у Србији.

„Кока-кола Систем као део локалне заједнице увек пружа подршку спорту, али и принципима тимског, фер-плеја. Управо томе смо сведоци данас у нашој репрезентацији. Фудбал је тимска игра и за победу је потребно да сви раде заједно као један. Ми у Кока-Кола ХБЦ се водимо истим принципима, делимо исте вредности и тежимо победи, док позитивно утичемо на друштво и животну средину", рекао је Светослав Атанасов.

Током посете фабрици, селектор наше фудбалске репрезентације потписао је симболично фудбалске лопте, а није изостало ни фотографисање са запосленима фабрике Роса, који су му пожелели пуно успеха на Светском првенству у фудбалу.

"Добре идеје, труд и залагање, заједништво и радна атмосфера, увек доносе резултате, а то је нешто што компанију Кока-Кола ХБЦ и овај крај заправо и одликује. Знам колико за локалну заједницу значи што је компанија овде, честитам вам на свим резултатима, и једино што могу да вам поручим јесте да наставите да будете још бољи, баш као и наш национални тим", поручио је Драган Стојковић Пикси приликом посете фабрици Власинка.

Компанија Кока-Кола ХБЦ Србија, заједно са локалном самоуправом и уз подршку министарства задуженог за развој недовољно развијених општина у протеклом периоду реализовала је низ пројеката за подршку малим предузетницима, а последњи покренут је Власина-чиста љубав у оквиру којег је низом бесплатних радионица намењених локалним угоститељима, још једном пружена подршка опоравку локалне привреде након изазовних месеци.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи