Читај ми!

Балкан Бизнис Форум 2020, путовање ка постизању одрживог успеха у компанијама

Балкан Бизнис Форум ће 15.октобра у Kомбанк Дворани поново окупити водеће светске експерте, мислиоце и лидере из области бизниса. Ову регионално значајну пословну конференцију ове године свечано отвара дански амбасадор у Србији.

Догађај који је већ традицонално посећен од стране SEO, директора, лидера, експерата, топ менаџмента и свих доносиоца одлука из области развоја пословања, консултовања, људских ресурса, маркетинга и продаје и ове године пружа нов, инспиративан поглед на вођење организације и управљање променама у овим неизвесним временима.

Тема овогодишњег форума - "Путовање ка постизању одрживог успеха у компанијама" је савршено уклопива у садашњи тренутак, а о њој ће причати светски признати експерти Луси Адамс и Др Исак Шепс, који су на основу свог искуства у последњих 30 година са разлогом препознати као најбољи.

Луси Адамс је експерт за управљање организационим променама у комплексним организацијама, извршни директор HR Disruptive, директорка Би-би-си-ја, једне од најславнијих британских институција и ауторка књиге "The HR Change Toolkit" Амазоновог бестселера бр. 1 у категорији људских ресурса. 

Адамс ће представити различите алате и технике за управљање развојем, културом, организационим променама, продуктивошћу, лојалношћу и талентима запослених.

Доктор Исак Шепс је председник централног одбора за МСС, Института за стандарде Израела, члан извршног одбора Карлсберг групе, носилац ордена части Kраљевине Данске за изузетан допринос у промоцији данских производа у иностранству и експерт за стандарде квалитета који је учестовао у креирању породице стандарда ИСО 9000. 

Шепс ће у оквиру своје радионице упознати учеснике са јединственим процесима и применљивим решењима за остварење одрживог успеха у компанијама.

Значај ових тема, стучност говорника и квалитет конференције препознале су и партнерски подржале успешне компаније и институције, међу којима се истичу Хемофарм, Неспресо, Мивела, Карлсберг и Амбасада Kраљевине Данске.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи