Читај ми!

"Јат" и "Етихад" о стратешком партнерству

Делегација "Етихад ервејза" из Уједињених Арапских Емирата разговараће са пословодством "Јата" о стратешком партнерству.

Пословодство српске авиокомпаније "Јат ервејз" угостиће делегацију "Етихад ервејза" из Уједињених Арапских Емирата.

Разговараће о плановима да "Етихад" преузме управљање "Јатом" на пет година, са могућношћу продужавања на још пет година, при чему би та авиокомпанија преузела мањински пакет власништва у "Јату" до 49 одсто.

План је и да уколико Србија преузме садашње дугове "Јат ервејза", "Етихад" обезбеди оперативни капитал и преузме део обавеза из уговора "Јата" са "Ербасом".

У таквом аранжману, "Јат" би у мираз добио заједничке повољне уговоре, знатно јефтиније гориво и погодности за путнике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи