Читај ми!

"Фијат 500Л" промовисан у Москви

Премијерним представљањем "фијата 500Л" за руско тржиште, у Москви, најављен скори почетак продаје тог аутомобила на руском тржишту. Министар Динкић очекује се да ће влада Русије подржати предлог да се одобре квоте за бесцарински извоз тог аутомобила.

Министар финансија и привреде Млађан Динкић уз представнике Фијата промовисао је у Москви модел "500Л" који се у производи у Србији. Очекује се да ће влада Русије подржати предлог Београда и одобрити квоте за бесцарински извоз аутомобила из Србије на руско тржиште.

Промоцији "фијата 500Л" у Москви присуствовали су високи представници делегације Фијата, италијански амбасадор у Русији и министар финансија и привреде Млађан Динкић.

Министар финансија и привреде Млађан Динкић је изразио наду да ће председник Путин и премијер Медведев, као и Влада Руске Федерације подржати предлог Владе Србије да се одобре квоте за бесцарински извоз аутомобила из Србије у Русију.

На тај начин би "фијат 500Л" био конкурентан на руском тржишту и привлачан за тамошње купце.

На промоцији је посебно наглашено да је тај модел у овом тренутку највећи извозни адут српске привреде, имајући у виду да се већ две трећине компоненти које се у њега уграђују производе у фабрикама у Србији.

Потражња за моделом "фијат 500Л" у свету је изузетно добра, што доприноси сталном расту производње и запошљавању нових радника у Крагујевцу, речено је током промоције у Москви.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи