Читај ми!

Делегација "Етихада" 15. априла у Београду

Представници компаније "Етихад ервејз" из Уједињених Арапских Емирата састаће се са челницима "Јат ервејза" 15. априла у Београду. Очекују се разговори о стратешком партнерству и изградњи карго центра у Сурчину.

У понедељак, 15. априла, делегација "Етихад ервејза" из Уједињених Арапских Емирата састаће се са пословодством српске авиокоманије "Јат ервејз" у Београду.

Две авиокоманије су за понедељак у 11 најавиле заједничку конференцију за новинаре председника "Етихада" Џејмса Хогана и генералног директора "Јат ервејза" Владимира Огњеновића.

Како је раније најавио министар финансија и привреда Србије Млађан Динкић, делегација авиокомпаније "Етихад" разговораће са представницима српске државне авиокомпанијом о стратешком партнерству и о изградњи карго центра у Сурчину.

Динкић је појаснио да се планира да "Етихад" преузме управљање над "Јатом" на пет година, са могућношћу продужавања на још пет година, при чему би та авиокомпанија преузела мањински пакет власништва у "Јату" до 49 одсто.

Приликом посете делегације компаније из Емирата, са "Етихадом ће бити потписан меморандум о разумевању, рекао је Динкић и објаснио да то значи да ће "Етихад" обновити флоту "Јата" и искористити неке линије за европске дестинације.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи