Београдски танго маратон

Сви који плешу и воле најсензуалнији плес на свету, могли су да заиграју на првом Београдском интернационалном танго маратону у Луци "Београд". Плес љубави и еротике заиграло је више од 200 играча.

На првом Београдском интернационалном танго маратону у Луци "Београд" заиграли су сви они који плешу и воле широм света популаран плес, који је постао и глобални феномен.

Покровитељ манифестације је Туристичка организација Београда, а домаћин Лука "Београд" која је угостила на платоу Савског пристаништа професионалне тангеросе из земље и региона и посетиоце који су уз бесплатне часове танга могли да плешу на игранци до касно у ноћ.

На маратону је било више од 200 играча из Београда, Краљева, Ниша и земаља у окружењу, а већ следеће године, очекују се учесници и са других континената.

У Београдском танго маратону могли су да уживају и туристи који Дунавом плове по Европи јер је путнички брод "Украјина", са више од стотину немачких туриста, био у Луци "Београд".

Програм на платоу Савског пристаништа почео је у 19 часова музичким блоком популарних танго нумера у коме је композитор и виолинисткиња Соња Калајић, једна од првих која је код нас професионално заиграла и свирала танго.

На крају маратона је била милонга, игранка за све који желе да заиграју најприроднији и најсензуалнији плес, који буди посебна осећања и док се гледа, а поготово код оних који плешу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи