Читај ми!

Припремите се за узбудљиво освежење: Aquapark Petroland отвара врата летње сезоне

Овог лета посетите водену оазу забаве, адреналина и релаксације у срцу панонске равнице. Отвара се још једна узбудљива летња сезона у Petroland Aquapark-у.

Смештен усред простране панонске равнице у Бачком Петровцу, овај авантуристички комплекс нуди разноврсне садржаје и атракције за посетиоце свих узраста.

Узбудљива сензација на води и опуштајуће уточиште под сунцем

Ове сезоне, Аquapark Petroland нуди још више узбуђења и забаве својим посетиоцима.

Очекује вас права адреналинска посластица – незаборавна вожња на осам спектакуларних тобогана, рафтинг авантура на дивљој реци, као и јединствени доживљај правих морских таласа на отвореном базену.

За све оне који желе да се опусте, на располагању је базен за релаксацију са воденим масажама, као и нови Аmayonia Wellness and Spa са 5 типова сауна, ђакузијем и тепидаријумом, за тренутке потпуног хедонизма.

И најмлађи ће уживати

У Аquapark-у постоји посебан кутак за мале авантуристе. Велики дечији базен са шареним тобоганима, кулама и прскалицама позива на безбрижну игру, смех и незаборавне тренутке.

"Најдрагоценији тренуци су осмеси на лицима након храброг спуста низ високе тобогане и молбе малишана да остану још мало и уживају у воденим авантурама“, рекао је генерални менаџер Самуел Шлемендер.

Цене улазница и промотивне акције

Ове сезоне, Аquapark Petroland је припремио специјалне промотивне акције за своје посетиоце. У понуди су разне врсте улазница, укључујући дневне, сезонске и породичне пакете. Постоји и могућност куповине онлајн улазница чије су цене повољније у односу на цене на благајнама.

Посетиоцима је тренутно доступна и велика промо акција "Узми уторак", када ће цена улазнице за све бити 990 дин.

Радно време комплекса је сваког дана од 10 до 19 часова.

Aquapark Petroland: Забава за све генерације

Нова летња сезона у Petroland Aquapark-у доноси узбудљиве новине. Сваке недеље, посетиоце очекује разнолик програм који гарантује добру забаву уз пена парти и ди-џеј наступе:

29.06. Oxigen party

06.07. Royall challenge

27.07. Relax and beauty day

10.08. Oboji dan

24.08. Never ending party

Придружите се летњој авантури на води у Petroland Aquapark-у и створите незаборавне успомене са породицом и пријатељима!

За више информација посетите сајт www.petroland.rs и ИГ страницу https://www.instagram.com/aquaparkpetroland/

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије