Ново радно време два гранична прелаза са Мађарском

Гранични прелаз Хоргош 2-Реске 2 од данас ће радити свакодневно од 5 до 23 часа, потврдила је мађарска полиција. Током празника ће и гранични прелаз Бачки Виногради-Ашотхалом радити продужено – од 7 до 22 часа.

Интегрисани мађарско-српски гранични прелаз Реске 2- Хоргош 2 од данас има ново радно време - свакодневно од 5 сати до 23 часа, потврдила је мађарска полиција.

До јуче је гранични прелаз радио 24 часа, а пре тога је до 20. новембра прошле године радно време било од 7 до 19 часова.

На свом Фејсбук налогу председник Савеза војвођанских Мађара Балинт Пастор је потврдио да је инсистирао код министара унутрашњих послова Србије и Мађарске да прелаз Хоргош 2 ради дуже од стандардног радног времена од 7 до 19 часова због оних који због школовања и посла прелазе границу.

Гранични прелаз Реске 2 - Хоргош 2 је намењен путничком саобраћају, за наше грађане, становнике Европске уније, Швајцарске, Норвешке и Исланда.

Прелаз Бачки Виногради радиће продужено током празника

Управа граничне полиције је, у сарадњи са граничним органима Мађарске, усагласила радно време Граничног прелаза Бачки Виногради – Ашотхалом, тако што ће у периодима од 28. марта 2024. до 1. априла 2024. године и од 2. до 6. маја 2024. године, радно време бити од 7 до 22 часа, уместо од 7 до 19 часова.

недеља, 28. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво