Пољопривредници се састали са министарком Танасковић

Састанак представника десет удружења пољопривредних произвођача из Србије и ресорне министарке Јелене Танасковић одржава се у Влади Србије.

Како је раније саопштено, пољопривредници су упутили захтев за овај састанак како би размотрили захтеве које су раније изнели и разговарали о потенцијалним решењима актуелних проблема са којима се сусрећу уочи пролећне сетве.

Предложене теме састанка су дуговања пољопривредника према Фонду за пензионо и инвалидско осигурање (ПИО), проблеми око уписа парцела у е-Аграр, решења о пасивном статусу регистрованих пољопривредних газдинстава, увођење кредитне линије за пољопривредне кредите са један одсто камате и појединости исплате другог дела субвенције по хектару која се издаје кроз сертификовано семе и друго.

Састанку присуствују по два представника удружења "Новосељански паори", Удружења одгајивача говеда расе Лимузин, Удружења пољопривредних произвођача Суботице, Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије, затим Савеза Баната, удружења "Шумадија и поморавље", као и "Доловачки паори", Удружења пољопривредника Арадац, Удружења "Стиг" Пожаревац и Удружења за спас и опстанак сточара западне Србије.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара