"Maxi online" омиљена продавница купаца

Публика и стручни жири својим гласовима одлучили победника Hot Spot eCommerce Awards 2023, у сегменту продаје хране и пића.

"Maxi online" омиљена продавница купаца "Maxi online" омиљена продавница купаца

"Maxi online" je по други пут победник Hot Spot eCommerce Awards такмичења у организацији e-Commerce Асоцијације Србије. Гласови публике и стручног жирија јасно су показали да је "Maxi online" први избор купаца у сегменту продаје хране и пића, чиме је додатно учврстио своју позицију на врху електронске трговине.

Међу свим компанијама које су оствариле изванредне резултате у интернет трговини током 2023. године, публика и жири су највише поверења указали "Maxi online" продавници. У категорији продаје хране и пића, они су изабрали "Maxi online" као своју омиљену продавницу.

"Maxi online" продавница се истиче прилагођеношћу потребама савремених купаца, како у изгледу тако и у понуди. Нуди широк асортиман прехрамбених и непрехрамбених производа, уз могућност избора адресе и термина доставе који највише одговарају купцима. Са готово милион посета и преко 20.000 реализованих поруџбина месечно, "Maxi online" поставља нове стандарде у дигиталној малопродаји.

Континуирани напори у пружању врхунског искуства савремене куповине, усмерени како на индивидуалне потрошаче (B2C) тако и на пословне субјекте (B2B) препознају и купци који се све чешће опредељују да набавку обављају преко ове онлajн продавнице, која из године у годину бележи континуиран раст. А новоотворено специјализовано складиште за е-дистрибуцију хране, прво овакве врсте у Србији, омогућило је још бржу и ефикаснију доставу намирница корисницима. Са широким асортиманом и удвострученим бројем испуњених наруџбина током 2023. у односу на претходну годину, "Maxi online" наставља да потврђује своју позицију на тржишту малопродаје.

"Континуирано унапређујемо наше процесе и платформу како бисмо боље одговорили на потребе наших купаца. Веома смо поносни јер то наши потрошачи препознају, и зато је ова награда последица њиховог поверења и наше преданости пружању врхунског искуства куповине. Она је уједно потврда нашег напора у побољшању сајта, проширењу понуде која данас обухвата око 8.000 артикала, као и обезбеђењу сигурног интернет плаћања“, изјавила је Милана Мајкић, директорка за онлajн трговину, развијање продукта и монетизацију компаније Делез Србија.

Hot Spot eCommerce Awards представља годишњи догађај у Србији, посвећен изузетним достигнућима у дигиталној трговини, организован од стране e-Commerce Асоцијације Србије. Окупља еминентне експерте из различитих сегмената дигиталног екосистема, који су својим радом и залагањем остварили значајне резултате. Догађај не само да истиче утицај учесника на развој електронске трговине у Србији већ и њен допринос општој дигитализацији друштва.

Поред тога, "Maxi online" је у овој недељи постао и добитник специјалног признања "Најбољи онлajн супермаркет у Србији“ на 27. избору "PC Press" за Топ50 најбољих онлajн ствари. Обе ове награде одражавају стратешку посвећеност трговинског ланца Делез сталним иновацијама и високом квалитету услуга, те одржавање лидерске позиције у дигиталној малопродаји.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару