Двадесет година верна подршка својим купцима и заједници – dm дрогерија

Прва dm дрогерија у Србији отворена је 29. јануара 2004. године на Теразијама. У 2024. обележавамо 20 година постојања dm-а, с укупно 129 продавница у чак 35 градова у Србији.

Као највећи дрогеријски ланац у Европи, dm се руководи корпоративном филозофијом "Ту сам човек, ту купујем", која у средиште пажње ставља човека, било да је он купац, запослени или пословни партнер.

У претходних двадесет година, dm је пре свега био трендсетер на тржишту с производима својих робних марки, који су врло лако нашли пут до срца купаца, као и ексклузивни брендови.

Такође, узвраћајући љубав друштву и заједници у којој послује, dm је годинама водио рачуна о социјално угроженим категоријама, напуштеним животињама, као и средини у којој послује кроз еколошке подухвате – од избацивања пластичних кеса из употребе, сакупљања пластичних чепова и истрошених батерија у продавницама, па све до широм земље познатог пројекта "Засади дрво".

Babybonus програм је један од првих loyalty програма за бебе, као подршка родитељима у Србији. У овај програм се годишње учлани преко 65 одсто новорођених беба.

Увек повољно и апликација

Увођење дугорочно повољних цена у концепту "УВЕК ПОВОЉНО" пионирски је подухват компаније који има за циљ да купцима донесе добробит у виду уштеде новца и времена на дугорочном плану.

Број производа по ценама "УВЕК ПОВОЉНО" континуирано се повећава, а цене гарантовано остају исте минимум четири месеца, што за купце значи значајан вид стабилности у окружењу свеприсутног раста цена на тржишту.

Дрогерије dm су годинама омиљена станица купцима када желе да пронађу квалитетне производе из разних сегмената – од лепоте, природне козметике, органске хране, личне хигијене, асортимана за негу и исхрану беба, све до производа за одржавање домаћинства.

Такође, dm дрогерије су место где купци пре свега уживају у пријатној и опуштеној атмосфери приликом куповине.

Пратећи потребе купаца и све бржи развој дигитализације, куповина производа из дм-а већ више од годину дана могућа је и у дм онлине продавници, као и преко мобилне апликације "Мој dm", што је додатно олакшало набавку кабастијих производа или веће куповине.

На овај начин dm је стигао и до купаца у чијим градовима се још не налазе dm дрогерије.

Конкурс у јубиларној години

Бесплатан WiFi и украсно паковање поклона само су још неке од погодности које је dm компанија омогућила својим купцима за две деценије колико послује на тржишту Србије.

Као што смо већ поменули, имајући у виду константно улагање у заједницу, као и висок ниво друштвено одговорног пословања, dm дрогерије годинама носе титулу једног од најодговорнијих тржишних субјеката и донатора у нашој земљи.

Зато у години јубилеја организујемо конкурс "Заједно једни за друге!" с циљем да подржимо пројекте који доприносе промовисању, развоју и унапређењу физичког, менталног и менструалног здравља жена свих старосних група.

Како би живот учинио лепшим и квалитетнијим, dm у јубиларној години припрема разне активности и изненађења за своје купце и пратиоце.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару