Руски министар здравља положио цвеће на Споменик ослободиоцима Београда

Делегација Министарства здравља Руске Федерације предвођена министром Михаилом Мурашком, која је стигла у дводневну посету Београду, посетила је Спомен-парк и положила цвеће на Споменик ослободиоцима Београда.

Колегама из Русије је домаћин Министарство здравља Републике Србије, на челу са министарком Даницом Грујичић, које је приредило дочек на београдском аеродрому.

Делегације министарстава здравља Русије и Србије, предвођене министрима, сутра ће одржати заједнички састанак у Палати ''Србија'' коме ће присуствовати и амбасадор Русије у Србији Александар Боцан-Харченко, као и директори најважнијих здравствених установа главног града, саопштено је из Министарства здравља Србије.

Како се наводи, после састанка биће потписан Меморандум о сарадњи министарстава здравља Републике Србије и Руске Федерације, чиме ће и на овај начин бити потврђена успешна сарадња два здравствена система.

Министар Мурашко ће се током посете срести и са председницом Владе Аном Брнабић.

Делагација Руске Федерације и еминентни стручњаци из различитих медицинских области, у наставку посете обићи ће Универзитетски клинички центар Србије, Институт за кардиоваскуларне болести “Дедиње“, Институт за онкологију и радиологију Србије, Универзитетску дечју клинику Тиршова и Агенцију за лекове и медицинска средства.

Делегација Министарства здравља Руске Федерације ће своју посету Србији завршити обиласком Храма Светог Саве.

субота, 14. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи