Министарка Грујичић на ВМА обишла повређену радницу "Трајала" из Крушевца

Министарка здравља Даница Грујичић обишла је радницу повређену у фабрици "Трајал" из Крушевца која је смештена на одељењу интензивне неге Војномедицинске академије у Београду.

Даница Грујичић је након посете рекла да девојка има повреду плућа, контузију која је последица ударног таласа и због тога се тренутно налази у интензивној нези, да је стабилних виталних параметара, али да се стање и даље прати, саопштено је из Министарства здравља.

"Она има и повреду главе која је настала приликом пада греде и створила ситна контузиона жаришта, али је после терапије коју је добила значајно боље и ван је животне опасности", рекла је министарка и похвалила колеге лекаре Опште болнице Крушевац и Војномедицинске академије у Београду који су брзо и адекватно реаговали како би пацијенткиња била што пре збринута.

Грујичићева је изразила саучешће породици погинулог радника и наду да ће се три повређена радника која се налазе у Општој болници Крушевац брзо и успешно опоравити.

Повређени у јучерашњој експлозији која се догодила у фабрици "Трајал" стабилно су и ван животне опасности, рекао је за РТС Начелних хирургије Опште болнице Крушевац Саша Зајић. Додао је да они и даље захтевају болничко лечење, јер код таквих повреда неке компликације се појављују много касније од самог тренутка повређивања.

У несрећи која се догодила у фабрици "Трајал" у Крушевцу, једна особа је погинула, четири су поврђене.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара