Читај ми!

Макси са својим купцима улепшао празнике најмлађима

Kорисници "Мој Maxi" апликације одабрали су да донација од милион динара буде уручена фондацији СОС Дечија села Србија.

Новогодишњи празници доносе посебну радост најмлађима који са нестрпљењем на свом прагу ишчекују Деда Мраза са поклонима изненађења.

И трговински ланац Макси је у духу ове атмосфере одлучио да улепша празничне дане бројним малишанима. Донацијом од милион динара организацији СОС Дечија села Србија обрадовао је децу и младе које ова организација подржава, а да донација стигне баш на ову адресу одлучили су корисници "Moj Maxi" апликације.

Поред тога, Макси је у духу празника донео радост и у остала два удружења која су предложена у хуманитарној иницијативи. Тако је Деда Мраз обишао све малишане из Свратишта за децу у Београду и уручио им новогодишње пакетиће, а храна потребна за угодну празничну трпезу стигла је и до свих НУРДОР Родитељских кућа.

"У срцу ове празничне сезоне је радост коју доносимо деци. Срећни смо што смо у прилици да помогнемо, и захвални нашим купцима који су нам помогли у овој новогодишњој мисији. Њихова укљученост је пример духа солидарности и партнерства који негујемо. Надамо се да смо тако заједно успели да овим даривањем унесемо празничну атмосферу у животе многих малишана, што све нас у Максију испуњава посебном радошћу и поносом“, рекла је Јелена Павловић, чланица Извршног одбора и потпредседница за правне послове, квалитет и одрживост Делез Србија.

У доношењу одлуке коме ће бити уручена донација од милион динара учествовали су искључиво корисници "Moj Maxi" апликације лојалности.

Више од 150.000 корисника је подржало ову акцију, а већина је сматрала да је новчана подршка најпотребнија организацији СОС Дечија села Србија, која од 2004. пружа подршку деци без родитељског старања и деци, младима и породицама из рањивих група у Србији.

"Веома смо захвални трговинском ланцу Макси и компанији Делез Србија на дугогодишњој подршци нашој организацији. У бројним акцијама које смо заједно спровели, значајно смо унапредили животе деце, младих и породица у ризику. Ипак, ова иницијатива нам је посебно значајна јер су управо корисници ’Moj Maxi’ апликације одлучили да наша организација добије подршку. Поносни смо и срећни јер је наша, скоро две деценије дуга, брига о најугроженијима препозната и оцењена као важна“, истакла је Весна Мраковић, национална директорка Фондације СОС Дечија села Србија.

Макси је своју пажњу и подршку пружио и Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР), непрофитној организацији посвећеној деци оболелој од рака и њиховим породицама, као и Центру за интеграцију младих (ЦИМ), који пружа подршку деци која живе или раде на улици.

Њихов програм укључује Свратишта за децу у Београду, где се деци од пет до 15 година нуди нутритивно избалансирана храна, чиста одећа, подршка у образовању, и сигурно окружење за психосоцијални развој.

среда, 18. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи