Читај ми!

Компанији Yettel признање за најбољи квалитет мреже, зашто је ово важно

Пету годину заредом, Yettel носи признање за најбољи квалитет мреже "Best in test", који додељује интернационална технолошка компанија UMLAUT.

Годину дана од кад је 100 одсто зелена, Yettel мрежа је синоним за брзу, сигурну и квалитетну мрежу која корисницима нуди јединствена решења у онлајн и офлајн свету, наводи се у саопштењу ове компаније.

Последње мерење UMLAUT-а показало је да Yettel мрежа има највиши укупни резултат и право јавног коришћења UMLAUT потврде "Најбоља мрежа на тесту", додаје се у саопштењу компаније.

Како се истиче, UMLAUT истраживање показало је да Yettel има и најбољу покривеност интернетом у целој земљи.

"То је посебно важно у ситуацијама у којима животи зависе од тога да ли постоји добар мобилни сигнал, као што су ситуације са којима се свакодневно суочава Горска служба спасавања у свом раду. Зато ГСС и Yettel заједно раде на томе да грађанима предоче колико је важно да будемо сигурни и у дигиталном и у стварном свету и како мобилна покривеност може у томе да помогне", истиче се у саопштењу.

Када се говори о сигурности у дигиталном свету, ту је Сејф нет, решење за безбедно коришћење интернета.

"Док корисници сурфују интернетом у Yettel мрежи, Сејф нет идентификује и блокира злонамерне веб локације и штити кориснике од интернет превара које служе за крађу личних или финансијских података", напомињу у Компанији.

Такође, даје опцију контроле приступа садржајима у одређеним категоријама, као што су друштвене мреже, неприкладни садржаји, игре и ризични сајтови. До сада је ову услугу активирало готово 200 хиљада корисника, што говори да су препознали важност оваквих решења.

Од почетка 2022. Yettel је и прва 100 одсто зелена мрежа, јер електрична енергија коју користи ова мобилна мрежа у потпуности потиче из обновљивих извора, истичу у Компанији.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи