Читај ми!

Петковић: Преминула Слободанка Крстић, мајка двојице синова које је убила ОВК

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић саопштио је да је преминула Слободанка Крстић, којој је такозвана ОВК 24. јуна 1988. године киднаповала и убила двојицу синова, и поручио да Србија неће одустати од потраге за њиховим телима, као ни од потраге за другим несталим и киднапованим Србима.

"Напустила нас је Слободанка Крстић, мајка којој је терористичка УЧК 24. јуна 1998. године киднаповала и потом брутално убила синове Миодрага и Милована", навео је Петар Петковић на Фејсбуку.

Петковић је додао да су браћа тог кобног дана кренула од Београда пут Речана крај Суве реке, где им је дом, али, како је навео, "кући никада мајци, оцу, деци и супругама нису стигли".

"Отети су и брутално ликвидирани. Мајка Слободанка свој живот је посветила потрази за својим синовима, а умрла је не сазнавши где су им кости, да би бар могла да их сахрани и оплаче.Четврт века их је тражила и сада се придружила својим соколовима у царству небеском. Данас смо је испратили на вечни починак", навео је Петковић.

Он је нагласио да "држава Србија неће одустати од потраге за телима Миодрага и Милована, али ни од потраге за преосталим несталим и киднапованим Србима како би породице нашле свој мир".

уторак, 28. новембар 2023.
7° C

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!