Читај ми!

Приказана модернизована и нова опрема - Војска Србије улагаће у домаћу производњу дронова, до краја године стижу "камиказе"

У војном комплексу "Пасуљанске ливаде" одржана је завршна фаза обуке припадника Војске Србије са новоуведеним наоружањем и војном опремом. Врховни командант Војске Србије и председник државе Александар Вучић поручио је да је важно да војници буду обучени на модерним средствима, као и да ће држава још више да улаже у беспилотне летелице, али и у сопствену производњу дронова. Указао је да пре краја године очекује долазак дронова "камиказа". Огромна су наша улагања у Војску и ми другачије да опстанемо на овом трусном геополитичком подручју не можемо – осим да будемо јаки и још јачи него што смо данас, истакао је Вучић.

Председник Србије Александар Вучић присуствује показним гађањима у оквиру завршне фазе обуке припадника Војске Србије са новоуведеним наоружањем и војном опремом, у Војном комплексу "Пасуљанске ливаде".

Показним гађањима присуствују и министар одбране Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије, генерал Милан Мојсиловић.

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара