Читај ми!

Вучић: Примио сам писмо родитеља, наћи ћемо најбоље решење

Председник Александар Вучић изјавио је да је разговарао са лекарима и видео повређене из ОШ "Владислав Рибникар", наставницу и Петра из Малог Орашја који је у тешком стању, да је био са породицом мале Ангелине, као и да је добио писмо од групе родитеља којим ће се, како је рекао, озбиљно позабавити.

Александар Вучић је рекао за Пинк да је примио писмо групе родитеља, додајући да ће се сутра и прекосутра бавити тиме.

"Добио сам писмо данас у поподневним сатима и одговорићемо на све то. Наравно да увек постоје различита мишљења. Мада морам да признам да је мени прилично блиско то што су написали", додао је председник.

Истакао је да ће се трудити да се пронађе најбоље решење.

"Шта год да покушате да урадите увек ћете да имате више различитих мишљења и увек ће неко да буде незадовољан. Али, важно је да чујете глас родитеља, глас који мора да води рачуна о будућности те деце, јер они морају, да што лакше пређу кроз овај ужасан период", рекао је Вучић..

Указао је да ђаци морају да наставе са својим школовањем и образовањем.

"Да ли то мора сада или то може од 1. септембра, то је већ друго питање, не мислим да се много губи тиме што неће неко три или четири недеље да иде, јер може и електронски да похађа наставу, као што смо радили у време короне", рекао је Вучић.

Нагласио је да постоји безброј начина и да треба само да се види како.

"Држава добро реаговала после масовних убистава"

Председник Вучић наводи да је држава добро реаговала после масовних убистава која су задесила Србију, а да опозиција није предложила ниједну конкретну меру.

Указао је да има различит приступ од опозиције, јер он мора да доноси одлуке сваки дан и да сматра да је држава, када је била у стању шока, реаговала исправно.

"Наше је било да доносимо мере. Када сте председник земље, онда морате да доносите одлуке, да спречите да се појаве снимци мртве деце, да спречите да неко оде из земље, а можда би био окривљен. У акцији прикупљања оружја сакупили смо више од 45.000 цеви и минско-експлозивних средстава", рекао је Вучић.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво