Софронијевић у стабилном стању, посетио га Петковић

Срећко Софронијевић, кога су тешко ранили специјалци косовске полиције, у стабилном је стању, изјавио је директор Ургентног центра у Београду Марко Ерцерговац. Петар Петковић посетио Софринијевића.

Софронијевића је у Ургентном центру посетио директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић.

Метак испаљен у Софронијевића био је намењен српском народу, рекао је директор Канцеларије за КиМ и додао да је Софронијевић симбол страдања српског народа и терора који доживљава наш народ.

Петковић је Софронијевићу пренео поздраве председника Србије који, како је навео, свакодневно брине о томе како је Срећко, и како је његова породица. 

Директор Ургентног центра у Београду Марко Ерцерговац рекао је да је пацијент у стабилном стању, нема знаке инфекције и његов опоравак иде добрим током.

Срећко Софронијевић, који је рањен прошле недеље на Косову и Метохији, приликом упада јединица Росу на север покрајине, у понедељак је из Косовске Митровице превезен у Ургентни центар у Београду, због могућих постоперативних компликација.

Софронијевић је прво примљен у Клиничко-болнички центар у Косовској Митровици, 13. октобра, са тешком прострелном раном у леђима, преломом лопатице и ребара, а метак је прошао поред виталних крвних судова на врату.

Он је истог дана хитно оперисан, а потом збринут на одељењу интензивне неге ове установе.  

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије