Читај ми!

Интернет портал РТС-а шести пут најбољи у категорији Вести и медији по избору часописа PC Press

Часопис PC Press изабрао је по 24. пут 50 најбољих сајтова у Србији. У категорији ‘Вести и медији’ за најбољи сајт изабран је, другу годину заредом, Интернет портал Радио-телевизије Србије.

Интернет портал РТС-а је шести пут добио признање за најбољи сајт у категорији ‘Вести и медији’.

Међу пет најбољих сајтова у тој категорији налазе се и bbc.rs, danas.rs, e-commerce.co.rs и nova.rs.

У образложењу, жири наводи да богатство садржаја које нуди РТС добија на значају са бројним унапређивањима сајта и сервиса, који су лаки за коришћење и представљају драгоцен извор информација из земље и света.

Уредник Интернет портала РТС-а Зоран Станојевић каже да се услед пандемије први пут догодило да комплетна редакција ради од куће.

"Дакле, оно што је било за нас фантастично сазнање јесте да је то потпуно безболно и практично преко ноћи уведено, што говори о томе да смо ми били спремни и много раније, али је ова ситуација преломила, потерала нас у то. Ако нешто можемо да захвалимо пандемији, онда је то што смо се нагло дигитализовали", истакао је Станојевић.

Ове године, поред седам чланова редакцијског жирија, чланови стручног жирија били су: Сања Лалевић, Facebook Lead за Србију у оквиру Httpool-a, званичног представника Фејсбука за Балкан, Анђелка Дуцић, дигитал маркетинг консултант и CEO Symbiotica d.o.o, Исток Павловић, интернет маркетинг експерт, Дарко Митровић, радио-водитељ, колумниста, стендап комичар и прошлогодишњи добитник "Топ 50" признања и Урош Богдановић, радијски консултант и водитељ.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво