Од данас фискални рачуни на лутрији, главна награда стан

Грађани Србије могу од данас да почну да скупљају фискалне рачуне како би учествовали у наградној игри Пореске управе. Министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић за РТС каже да сва пунолетна лица имају право да учествују у овој игри.

Гостујући у Дневнику РТС-а Ана Брнабић је истакла да грађани који желе да учествују у наградној игри треба да сакупе минимум десет рачуна или слипова минималне вредности од 100 динара.

"Сви који прикупе минимум 10 рачуна или слипова када се плаћа картицом, минималне вредности од 100 динара, не старијих од 1. јануара, треба да их пошаљу. Треба их послати у ковертама, а оне ће бити бесплатне у свим филијалама 'Поште Србије', а слање рачуна ће трајати од 1. фебруара 2017.", рекла је Брнабићева.

Каже да наградно извлачење почиње од почетка марта, и да ће бити на сваких недељу дана.

Главна награда стан биће извучен 2. априла.

Међу наградама су и путовања, аутомобили.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи