Новогодишње честитке грађанима

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић честитао је припадницима полиције и свим грађанима Србије предстојеће новогодишње и божићне празнике.

"Поштовани грађани Србије, хвала вам што смо заједнички, а никако другачије нисмо ни могли, успели да очувамо безбедност наше земље. Хвала вам што поштујете закон и хвала вам што поштујете полицајце који напорно раде свој посао. Желим вам срећну Нову годину и вама и вашој породици свако добро", навео је министар полиције у честитки грађанима.

У честитки припадницима министарства на чијем је челу, Стефановић је оценио да су они у години на измаку радили вредно, одговорно, поносно и храбро и да је, захваљујући томе, смањена стопа криминалитета на улицама.

"Успели смо да смањимо количине дроге и да ухапсимо велики број наркодилера који трују нашу децу. Захваљујући вашем огромном раду успели смо да се супротставимо изазовима које носе миграције, да учинимо да наше границе буду безбедне, али и да постигнемо да улице Србије буду сигурне, да се грађани осећају безбедно и да живе у земљи која брине о њима. То је велики резултат који смо заједно успели да постигнемо у 2016. години", оценио је Стефановић.

Министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић честитао је свом грађанима Косова предстојеће празнике, наводећи да свима жели да 2017. годину и сваку наредну годину живе у миру, међусобној толеранцији и уважавању.

У наредној 2017. години треба нам више разумевања од оних који нас нису разумели, да нас они који "нису чули" коначно саслушају и прихвате чињеницу да Срби на Косову желе да живе и да на Косово желе да се врате, поручује Јевтић.

"Да комшије Албанци у Мушутишту уместо тешким речима и протестима дочекају своје комшије Србе речима добродошлице, да ту реч добродошлице за Србе чујемо и у Ђаковици, да уместо само речи да су Срби добродошли у Приштини те речи видимо кроз дела и да се у храму Христа Спаса уместо катанаца на решеткама нађу широко отворена врата цркве у којој ће се поново служити литургија и сабирати народ", навео је Јевтић.

И потпредседник Скупштине Косова и председник Самосталне либералне странке Слободан Петровић честитао је Нову годину свим грађанима, уз наду да ће она донети више просперитета, разумевања и толеранције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи