Хумано лице студената економије

Студенти Економског факултета показали су хуманост донацијом опреме за лечење деце и новогодишњих пакетића за малишане у Звечанској.

Студенти су новац прикупљен од СПЕКОФ хуманитарних журки које организују, дали за куповину апарата за лечење беба, наводи се у саопштењу Студентског парламента Економског факултета.

Ово није прва акција студената Економског факултета. За претходних неколико година сакупљено је и донирано, у виду медицинске опреме, више од 15.000 евра различитим дечијим клиникама у Београду, са тенденцијом да се ова пракса очува и у наредном периоду.

СПЕКОФ хуманитарне журке су једна лепа традиција студената Економског факултета, где студенти имају прилику да проведу време са својим колегама и са друге стране прикупе средства и помогну онима којима је помоћ неопходна.

До сада су захваљујући овим донацијама нове апарате добили Универзитетска дечија клиника у Тиршовој, Специјална болница за церебралну парализу и развојну неурологију и ГАК "Народни фронт".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи