Читај ми!

Дачић захвалио УАЕ на помоћи

Шеф српске дипломатије Ивица Дачић захвалио амбасадору УАЕ на помоћи Емирата у санирању последица поплава. Дачић истакао да је та помоћ међу највећима коју је Република Србија до сада примила.

Амбасадор Уједињених Арапских Емирата пренео је министру спољних послова Ивици Дачићу да ће данас и сутра обићи Уб и Крупањ и уручити хуманитарну помоћ коју је за грађане поплављених подручја обезбедила фондација Калифа бин Зајед Ал Нахјан, преноси Танјуг.

Амбасадор Џума Рашид Сејф Ал Дахери је саопштио да је, поред већ обезбеђене помоћи, планирано да фондација из Уједињених Арапских Емирата финансира изградњу између 40 и 50 кућа у угроженим подручјима.

Дачић је захвалио амбасадору Ал Дахерију на помоћи коју су Уједињени Арапски Емирати пружили у санирању последица поплава, истакавши да је та помоћ међу највећима коју је Република Србија до сада примила, саопштило је Министарство спољних послова.

Ал Дахери је уједно пренео Дачићу позив шефа дипломатије те земље Абдулаха бин Заједа Ал Нахјана за међународни форум "„Сир Бани Јас" у новембру.

Шеф српске дипломатије изразио је уверење да ће у наредном периоду започети реализација пројеката који су договорени са емиратском страном

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи