Читај ми!

Медијски закони упућени министарствима

Нацрти закона о електронским медијима и о јавним медијским сервисима прослеђени су другим министарствима и затражено је њихово мишљење о тим текстовима, саопштава Министарство културе.

Министарство културе и информисања Србије саопштило је да су крајем прошле недеље другим министарствима упућени нацрти закона о електронским медијима и о јавним медијским сервисима и да је затражено њихово мишљење о тим текстовима.

Нацрт закона о јавном информисању и медијима, као "кровни медијски закон", већ је у процедури давања додатних мишљења ресорних министарстава, након чега би требало да буде послат у Брисел, на завршну анализу, пише у саопштењу.

После прибављања мишљења и експертске анализе у Бриселу, текстови нацрта закона о јавном информисању и медијима, о електронским медијима и о јавним медијским сервисима, биће упућени Влади Србије на утврђивање.

Стручна радна група Министарства културе и информисања размотрила је више од 400 страница предлога и примедби из јавне расправе на нацрте закона о електронским медијима и о јавним медијским сервисима.

Министарство културе и информисања раније је најавило је да ће нацрти текстова три медијска закона бити завршени до краја 2013. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи