Драгица Николић уручила пакетиће деци

Деци из социјално угрожених породица у Куршумлији супруга председника Србије Драгица Николић уручила 600 пакетића, а малишанима рођеним 2012. и 2013. године поклон ваучере.

Супруга председника Србије Драгица Николић уручила је у Куршумлији деци из социјално угрожених породица 600 новогодишњих пакетића, а малишанима рођеним 2012. и 2013. године поклон ваучере.

Новогодишње пакетиће добила су деца корисника новчане социјалне помоћи, интерно расељених лица, избеглица, деца ромске националности, као и деца из удаљених сеоских подручја, а обезбеђени су захваљујући Фондацији "Драгица Николић" , компанији "Пионир", као и кинеским привредницима.

Укупна вредност донације је 55.000 евра.

"Срећна сам што сам данас, барем за тренутак, могла да усрећим ову децу и да им вратим осмех на лица. Куршумлија је једна од три најугроженије општине и драго ми је што смо ову акцију успешно реализовали", рекла је Драгица Николић новинарима.

Она је малишанима из Куршумлије пожелела срећну Нову годину и безбрижно детињство и поручила да ће у будућности посетити и друге крајеве у Србији.

Десетогодишњи Милинко Костић, једини ученик ОШ "Милоје Закић", захвалио је овом приликом супрузи председника Србије и како је рекао, Деда Мразу, на новогодишњем пакетићу који је први пут добио.

Председник општине Куршумлија Радоје Видић рекао је да је ово прва донација оволиких размера.

"Шест стотина деце добило је новогодишње пакетиће, а њих седамдесеторо поклон ваучере од по 5.000 динара. Још пуно поклона је у гардероби и обући коју нисмо могли да дистрибуирамо и то ћемо урадити наредних дана. Ово је један велики гест Драгице Николић јер је за врло кратко време прикупила велика средства", рекао је Видић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи