Читај ми!

Министаркин аутомобил ударио у бандеру

Возач министарке омладине и спорта Алисе Марић, приликом управљања службеним аутомобилом, оборио бандеру испред Градске куће у Новом Саду. Очевидци кажу да је аутомобил наставио даље као да се ништа није десило, а да је убрзо након тога екипа електродистрибуције уклонила остатке бандере.

Приликом управљања аутомобилом, возач министарке за спорт и омладину Алисе Марић оборио једну од бандера испред Градске куће на Тргу Слободе у Новом Саду.

Како пишу медији, Новосађани који су се затекли на Тргу кажу да је аутомобил задњим делом ударио бандеру и потом наставио даље ка Футогу, као да се ништа није догодило.

Министарства омладине и спорта саопштило да такве изјаве нису тачне.

"Нетачна је информација да је возач побегао са лица места, јер је плато испред Градске куће послужио као привремено стајалишно место више службених возила", наводи се у саопштењу.

Како кажу, приликом инцидента је начињена материјална штета на срушеном канделабру, односно аутомобилу, о чему је и начињен записник МУП-а.

"Против возача ће бити покренут прекршајни поступак према правилима службе Управе за заједничке послове Владе Републике Србије, одакле је и делегиран на послове возача министарке Марић", тврде из министарства.

Министарка је, истичу, за време овог инцидента била на пријему код градоначелника Новог Сада и накнадно је обавештена о томе шта се десило.

У градској управи нису коментарисали инцидент, а врло брзо након инцидента на трг је дошла екипа из електродистрибуције која је уклонила остатке бандере, преноси новосадски портал 021.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи