Опроштај од Јосифа Татића у среду

Комеморација и кремација Јосифа Татића 13. фебруара на Новом гробљу у Београду.

Комеморација поводом смрти глумца Јосифа Татића биће одржана у среду, 13. фебруара у Југословенском драмском позоришту на Сцени "Љуба Тадић", најавило је  то позориште.

Татић, који је преминуо 8. фебруара у Београду, биће кремиран 13. фебруара на Новом гробљу.

Рођен је 13. априла 1946. године у Новом Саду. Студирао је глуму на Академији за позориште, филм, радио и телевизију у Београду. Са великим успехом играо је у позоришту, на филму и телевизији.

Био је стални члан Југословенског драмског позоришта од 1968. године, али је играо и на другим сценама. На филму је дебитовао још 1967. у филму "Јутро".

Публика ће га посебно памтити по улогама Слободана Михајловића у представи "Шовинистичка фарса", као и Талета суровог из телевизијске серије "Грлом у јагоде" и Јатаганца из "Бољег живота".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи