Награде клуба привредних новинара

Директор компаније за производњу лименки "Бол пекеџинг" Давид Бањаи добио признање "Пословни човек године" које додељује Клуб привредних новинара Србије. Признање "Златно перо" за истраживачко новинарство припало новинару РТС-а Милану Поповићу, аутору емисије "Задња кућа Србије".

Признање "Пословни човек године" које додељује Клуб привредних новинара Србије, добио је директор београдске компаније за производњу лименки "Бол пекеџинг" - Давид Бањаи, а још 13 компанија и појединаца добило је апликацију златника Цара Душана и плакете.

Награду у категорији "Инвестиција године" добио је директор компаније термоелектране Костолац Драган Јовановић.

Признање "Златно перо" за привредно новинарство додељено је новинарки агенције Танјуг Гордани Дивнић, а "Златно перо" за истраживачко новинарство припало је новинару РТС-а Милану Поповићу, аутору емисије "Задња кућа Србије".

Бањаи је рекао да му је то признање важно јер долази од независног тела које је препознало квалитете те компаније који је чине успешним, а то су, према његовим речима транспарентност, одговорност и интегритет.

"Оно што је привреди најбитније је стабилност. Превирања било ког типа не доприносе, нама је најбитније да су услови предвидиви и једнаки за све, фер и транспарентна утакмица, правила која се познају пре него што утакмица почне", рекао је Бањаи.

За менаџера године у домену културе проглашен је директор Београдске филхармоније Иван Тасовац, за афирмацију класичне музике.

Менаџери године су Радољуб Милошевић из компаније Флорy, за производњу дечије органске хране, Александар Родић из Института "Михајло Пупин" за развој и примену науке и Миодраг Здравковић из удружења "Лесковачки ајвар" за афирмацију женског предузетништва.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи