Читај ми!

Глишић: Учинићемо све да спречимо параду

Покрет "Двери" учиниће све да 6. октобра не дође до геј параде, рекао представник тог покрета Владан Глишић. Организоваћемо протесте против тог скупа, најавио Глишић.

Члан покрета "Двери" Владан Глишић рекао је да ће та организација учинити све да 6. октобра не дође до геј параде и најавио да ће демонстрирати против тог скупа.

"Геј параде у Београду ове године неће бити", поручио је Глишић на конференцији за новинаре.

Глишић је додао да ће "Двери" наставити борбу, ненасилним, институционалним средствима и најавио кампању против одржавања геј параде.

Он је представницима власти поручио да не дозволе да се ове године одржи геј парада и додао да ће дати могућност државним органима да реагују и избегну нереде на дан одржавања параде.

Глишић је навео да ће се "Двери" обратити и другим институцијама - председнику Србије и председнику парламента.

Према његовим речима, тај покрет не жели да дискриминиште припаднике ЛГБТ популације и последице свега што се тог дана може десити сносиће садашња власт, уколико допусти да се ове године она и одржи.

На конференцији је представљена књига "Глобално загејавање" која говори о тоталнитарној идеологији хомосексуализма.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи