Читај ми!

Стрпљиво на Мађаре

Партизан ће покушати да забележи победу у утакмици трећег кола Лиге шампиона у којој играју са шампионом Мађарске Егером. Милановић на клупи тек за реванш.Директан пренос од 20 часова на Другом програму РТС-а.

На пливалишту Спортског центра Бањица ватерполисти Партизана покушаће стрпљивом игром да забележе победу у утакмици трећег кола Лиге шампиона у којој играју са шампионом Мађарске Егером, рекао је помоћни тренер шампиона Европе Урош Стевановић.

"Имамо нову, младу екипу за коју треба стрпљења, ово нам је веома битна утакмица и морамо да победимо, што неће бити лако", рекао је Стевановић. Он је оценио да тим Егера, који у прве две утакмице није освојио бодове, има добар тим и мора да игра на победу, али је додао и да Партизан има квалитетнији и спремнији тим.

"Они су тренутно без бодова, али имају квалитетан тим. Морамо да будемо стрпљиви да не би ушли у њихов ритам. Екипа је здрава и спремна и идемо на победу", казао је помоћни тренер Партизана, који ће водити екипу уместо првог тренера Игора Милановића.

Милановића је ЛЕН суспендовао са три утакмице после реакција на судијске одлуке на крају утакмице првог кола, када је Партизан на Бањици изгубио од Егера.

После две утакмице у Групи Ц, у којој Партизан игра са три мађарска клуба, Сегед води са шест бодова, Вашаш је други са четири, док Партизан има један бод.

Егер, као и остали противници београдског клуба у групи, представник је мађарске школе ватерпола, коју је Стевановић назвао "пливај и шутирај" стилом игре.

"Група је компикована и 'чудна', а по квалитету сигурно најача ове сезоне. Имамо један бод, али је све у нашим рукама. Треба да решимо једну тешку, али за нас нормалну ситуацију", рекао је председник Партизана Александар Шоштар.

Партизан у наредних двадесет дана очекује густ распоред, пошто ће после меча са Егером играти фајналфор Купа Србије, а већ 7. децембра очекује га меч Суперкупа Европе у Савони са истоименим италијанским тимом, који је прошле године освојио ЛЕН трофеј.  Већ 14. децембра Партизан ће гостовати у Егеру када се на клупу враћа Игор Милановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 27. јун 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару