Читај ми!

Пријатељство, тајна успеха

Вицешампиони света, ватерполисти Србије, стигли су у Београд. Капитен Вања Удовичић рекао је да је медаља освојена у Шангају "поклон Србији и српском народу".

Капитен наше репрезентације Вања Удовичић у обраћању новинарима рекао је да је медаља освојена у Шангају "поклон Србији и српском народу".

"Хвала играчима који су током овог лета пружили нешто изузетно. Показали смо велику борбеност и залагање на путу до медаље. Драго ми је што сам капитен , саиграч, а пре свега, пријатељ овим момцима. Захваљујем се стручном штабу и свим људима који су нам омогућили да представљамо Србију", рекао је Удовичић.

Он је поновио да "остаје жал за пропуштеним шансама у финалу".

"Ова екипа још није достигла зенит. Очигледно је да још нисмо зрели за сам врх, али сам уверен да ћемо га ускоро постићи. Волео бих бар још једно финале у овом саставу", рекао је Удовичић.

Селектор Дејан Удовичић захвалио је играчима на свему што су показали у претходна два месеца.

"Ово лето је било најтеже за последњих шест година откако сам селектор. Зато је успех још већи. Изборили смо визу за Лондон и играли два финала. Хвала момцима и желим им да се добро одморе, као и много среће у клубовима", рекао је селектор Удовичић.

Новинарима се обратио председник Ватерполо савеза Србије Велибор Совровић који је рекао да му је било "задовољство и посебна част бити уз ове момке".

"Срећни смо што смо се после 25 дана вратили у Србију. Ватерполисти су пример залагања, доброг понашања и другарства. Посебно сам поносан због начина на који су победили Мађаре у полуфиналу. Показали су, у правом смислу речи, какав је карактер наше земље", рекао је Совровић.

У име Скупштине града Београда, ватерполисте је поздравио заменик градоначелника Милан Кркобабић, док је генерални спонзор ватерполо тима, "Телеком Србија", сваког играча и чланове стручног штаба наградио најновијим мобилним телефоном.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару