Читај ми!

Бићемо још бољи у финалу

Тренер ватерполиста Партизана Игор Милановић честитао је својим момцима највећи успех још од 1976. године, када су последњи пут били прваци Европе.

"Превише смо желели победу, па се то и видело у неким деловима утакмице. Бићемо у финалу синхронизованији, обећавам. Велики је притисак био на играчима, али на срце смо добили ову утакмицу, рекао је Милановић.

Он је честитао и управи клуба, јер им, како је рекао, "није било лако у овим тешким тренуцима".

Ми и даље нисмо задовољни! Било је грешака, али ћемо гледати да их исправимо. Играмо растерећено, без много размишљања, јер финале од Про Река није срамота изгубити, закључио је Милановић.

Капитен Владимир Вујасиновић рекао је да је меч против Младости био слика и прилика Партизанове сезоне.

Видео се пут којим смо дошли до овог фајналфора. Не само овогодишњи, него и дуже. Имамо психолошку стабилност и играмо нашу игру од почетка до краја. Можда смо мало лошије почели због привикавања на базен. Исто је било и са њима, али ми смо брже прорадили у нападу, рекао је Вујасиновић.

Андрија Пралиновић рекао је да је борба била жестока због великог улога.

Играли смо хладне главе и мислим да се нисмо истрошили, што је веома добро. Имамо још резерви за финале.

Сјајни Александар Радовић, стрелац три гола, каже да се у базену видело колико су "црно-бели" желели победу.

" Дали смо максимум и због тога је дошао и резултат. Желели смо много ову победу. И до сада смо ишли степеник по степеник. Овај смо прешли и у финале сигурно нећемо ући лагано.

Три гола, сва три из игре, постигао је и Александар Митровић.

"Напокон смо направили и тај корак и пласирали се у финале. Дајемо све од себе у свакој утакмици, тако је било сада, тако ће бити и у финалу", поручио је Митровић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару