Ватеролисти желе бронзу

Капитен ватерполо репрезентације Србије Вања Удовичић рекао је данас да је разочаран због пораза од Хрватске, у полуфиналу Европског првенства у Загребу, али да његова екипа жели такмичење да заврши освајањем бронзане медаље.

Репрезентација Србије изгубила је вечерас од Хрватске са 9:10, у полуфиналу Европског првенства.

"Никада није добро када доживите пораз тесним резултатом. Али, то је спорт. Нисмо се пласирали у финале, али за нас турнир још није завршен. Желимо да освојимо бронзану медаљу", рекао је Удовичић после утакмице.

Србија ће за бронзану медаљу играти у суботу против поражене екипе из меча Мађарске и Италије, које играју вечерас.

"Утакмица је од почетка била 'отворена'. Мојим играчима није било лако да остану потпуно концентрисани пред оволиким бројем хрвтских навијача. Наравно, сви смо разочарани због пораза", рекао је селектор Србије Дејан Удовичић.

Селектор Хрватске Ратко Рудић сматра да је његов тим захваљујучи снажној вољи победио Србију и да је у последњој четвртини одиграо много боље од противника.

"Ово је победа воље. Знали смо да нас чека тешка утакмица, високог нивоа, какве су полуфинални мечеви Европског првенства. На то смо били спремни, иако нисмо играли добро када је Србија имала играча више. Током последње четвртине били смо боље организовани, што нам је омогућило да постигнемо победоносни гол", рекао је Рудић.

Репрезентативац Хрватске Сандро Сукно рекао је да његов тим жели да освоји титулу европског првака пред домаћим навијачима.

"Србија има веома добар тим, очекивали смо тешку утакмицу. Атмосфера је била савршена, то нам је дало додатну мотивацију. Сада се окрећемо суботњем финалу, пошто желимо да освојимо титулу пред нашим навијачима", рекао је Сукно.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 02. јул 2024.
18° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару